Ha sex väldigt bra träning!

      Kommentarer inaktiverade för Ha sex väldigt bra träning!

Träning är det bästa som finns, tycker jag. Jag har full förståelse för att alla inte tycker likadant men ska kroppen hålla när vi blir gamla behöver vi göra någon slags fysisk övning. Det behöver inte vara konstigare än att ta en rask promenad varje dag, eller till exempel välja att ta trapporna istället för hissen.

Det viktigaste är helt enkelt att du hittar något som passar dig och som du tycker är kul. Och det är väldigt viktigt att du tänker på att träning inte behöver betyda att gå till gymmet och lyfta vikter tills du är blå i ansiktet. Nästintill alla experter säger att det räcker med det som vi kallar vardagsmotion för att ha ett långt och hälsosamt liv. Jag förstår ju att olika personer kan ha olika tolkningar på vad som är vardagsmotion helt beror på hur tränad personen är men vardagsmotion ska betyda promenader, städa hemmet och liknande. Så här på vintern kan man ju ha svårt att komma ut med tanke på halkan, att skada sig är väldigt tråkigt träningen kan bli lidande i flera månader om man vrickar sig eller liknande. Jag kan varmt rekommendera broddar eller andra halkskydd så här års, en investering väl värd pengarna. Bland de bättre leverantörerna är Springyard.

Sedan finns det ju aktiviteter som tränar kroppen men som vi inte ser på som motion, och då pratar jag om sex. Det är en genomkörare för hela kroppen oavsett om du gör det själv eller tillsammans med någon. För det går ju med enkelhet att ha sex med sig själv och det finns massvis med leksaker som man kan använda som hjälpmedel.  Det finns många ställen man kan köpa dessa hjälpmedel, en av de proffsigare jag kan rekommendera är: siten sexiworld.se.

Ta till exempel det som kallas för ”lösfitta” (Ursäkta språkbruket!). Där har du ett verktyg som kan användas med lätthet för en slags träning. Just den här är ju designad för män, vilket namnet på grejen tydligt visar. Det finns många grejer för kvinnor också men det kan vi ta i ett annat blogginlägg. Med en lösfitta kan du ha en kul stund med dig själv, eller med din partner för den delen, och bränna en hel del av de kalorierna och samtidigt får lite träning till kroppen.