Äta banan med skalet på

      Kommentarer inaktiverade för Äta banan med skalet på

Att ha kondom är ju som att äta en banan med skalet på. Vem har inte hört, eller uttalat, dessa ord. Känslan försvinner och det är inte alls lika skönt. Så har det kanske varit, men som med allt annat i denna värld har utvecklingen med kondomer gått framåt med enorma steg. Dagens kondomer är inte som de jag växte upp med för väldigt många år sedan. Sedan kan man ju inte bara se det som en njutnings- eller känslofråga, kondomer finns ju av en anledning och jag vill varken ha fler barn eller någon sjukdom som sätter sig på njutningscentralen. Men som sagt, det finns många kondomer att testa som rentav förhöjer känslan, i alla fall för mig.

Varför är kondomer fortfarande pinsamt, eller är det bara det om man vill ha små?

Eller det kanske det inte är utan att det är mina minnen som jag tar för sanning och verklighet. Jag var aldrig speciellt avslappnad när jag köpte mina första kondomer, men det har släppt med tiden. Numer finns det ju hela affärer med inriktning på sexuell njutning, och sen kan man ju hitta mycket kondomer online. Kondomvaruhuset.se har det största utbudet jag hittills stött på. Har testat en hel del och är inte färdig än på långa vägar. Vi är alla olika och en del är mer välhängda än andra. Det suger att få en för stor kondom som kryper av halvvägs in i myset. Kondomvaruhuset har en service jag gillar, man kan beställa en ”provlåda” med olika storlekar och hitta det som passar just mig och min lille kompis.

Älska och njut mer och njutning kan vara säker. Hitta den kondom eller de kondomer som gör det lilla extra. Tro mig, de finns och de bara väntar på att komma till användning.