Padel bästa träningen i Sollentuna

      Kommentarer inaktiverade för Padel bästa träningen i Sollentuna

Jag har börjar spela padel och det är riktigt kul, jag vet att jag är lite trögstartad och har hoppat på padelvågen lite efter alla andra. Men det är riktigt kula att spela på Sollentuna padel det känns som en lyxig men familjär anläggning. Det som är så bra med just denna padel hallen är att det även finns en restaurang, gym och en loungehörna så man kan stanna kvar här en stund efter träningen utan att det känns konstigt. Man kan ju ta en kaffe efteråt och chilla i lounge hörnan.  Jag tycker om atmosfären här i Sollentuna padelhall. Restaurangen som finns serverar lunch så man kan ju kombinerar en lunch på jobbet med padel och lunch. Ja det är faktiskt riktigt kul att spela padel så jag kommer fortsätta med detta.

Helgbrunch och padelträning och gott häng

Häromdagen när jag var och spelade padel så såg jag att de även serverar brunch på helgerna vad kan vara en bättre start på helgen än träning kanske en tur i löpspåret som ligger invid padel hallen och sen en lång brunch så härligt. Jag tror att jag och mina kompisar skall testa detta någon helg. Jag har ju varit ute i löpspåret ett par gånger här och det är ganska så skönt att springa ute i naturen, löpspåren är fina och lagom långa slingor. Ja att spela padel är riktigt kul och Sollentuna padel är en arena i toppklass.

Privatträning för alla oavsett ålder och nivå.

När man är inne på deras sida ser man att de även erbjuder privatträning kurser och liknande, detta är ingenting jag har utnyttjat än men tanken finns där. Kanske man kan ta padeln till nästa nivå. De har även kurser till ungdomar och barn från 6 år för kommande generationer.